Thursday, September 15, 2011

miss u much

lekas sembuh ye sayang. . i really miss u. . .

Monday, July 04, 2011

hey sayangs,

i miss u both so much too. . love always

Thursday, June 23, 2011

Is it Rindu?

Mungkin.

Selalu-nya bila kita disibukkan dunia. kita jadi lupa.

Awak masih ingat kita tak?
Masih Sayang?
Masih Rindu tak?

Hakikatnya baru seminggu tak berjumpa, tapi terasa macam dah begitu lama.

Kita tunggu awak pulang.
Kita tunggu awak sepenuh hati.

.............

Sunday, March 25, 2007

borak sebelum beradu

sayang,
saya takkan ada yg lain
hanya awak saja

coz i need u di dunia dan di akhirat.

.......................................

eh, apa ni?
bukan ke saya yang sayang awk & takkan ada yang lain?
menngader tawwwww. . . .

sabar le. kita lom habis tulis lg ni.
syang ni ngader la.
k, selamat malam.
muach muach!!!

--------------------------------------
sayang,
saya nak jumpa dan bersama dgn awak sampai bila2!
tanpa awak...
saya tak tau camner nak hidup dah

...................................

tak tau camner bagus.
ikut saya jek.
beres.

...................................

syg,
pilih saya tau kt atas sana..

..................................

atas bawah saya pilih awk jek sorang.
jangan khuatir. saya dah bulatkan tekad.
pilih awak dunia akhirat.

..................................

jgn ada yg lain k
saya tak kuat

...................................

ok sayang.
hanya awak sorang bertakhta di hati ni.

dah, saya dah ngantuk nih. .
mata dah tepejam sebelah.. .ahaks

....................................

syg budak nom 1 ngader

...................................

Friday, March 23, 2007

saling memerlukan..

mummy hadiah says:
plan saya mlm ni
nak gosok gigi
then salin seluar
then tulis assessment
tapi awak gi tido dulu k
esok awak nak drive

daddy hadiah says:
esok saturday
'tkpe
sya gi lewat
teman awk

mummy hadiah says:
tak nak.. awak penat g tido
saya jumpa awak esok mlm k

sayang.. gi lah tido. saya ada kerja ni, pas ni saya tido dgn awak. tgk awak tido depan webcam pun dah cukup bahagia.. hmm.. awak time tido pun chomel tau!

Tak Nak Hilang. . . .

Time: 3/9/2007 4:02 PM
Sya tknk awk ckp tq psl wbcm ke chating ke or anythng like it. Kita bdua buat bnda ni coz we both agreed n we both want it since we both purchasd the laptop. Slama ni kita tk pnah ckp pn cm ni, n we shud not nw..unless u think ths way akn mndkatkn kta.pls help me k?sya tk mntak byk..treat me like u used to treat me b4 k?. . Love u always., love u 4evr.

reply
Time: 3/9/2007 4:20 PM
Rasa jauh dgn awk, takut hilang awk. Asyik minta tgk awk, merayu, saya asyik meminta.. Gado cammana pun, tak dpt tgk awk, gelap dunia saya.jd, saya tk tau camner nk jd cam dulu. Saya takut. Gado, tak dpt tgk awk, saya yg mati. So saya cakap pun biar la sikit je. Jgn sampai hurt. Mlm tadi, dh hilang nyawa saya. Nk ulang cam tu, saya tak nk. Saya dh serik.

- - - - - -
Terlalu sayangkan awak. .

Friday, March 16, 2007

pantas betul. .

sayang saya ni memang pantas betul. . .

belum sempat bebuat apa2, dia dah isi blog ni taww. .

memang mengader. . .


Ape2 pun, hati ini memang gembira sangat. . .

it has been like, . . .a year since this blog was launched, and alhamdulillah we managed to ( still ) find time to fill in some words . .


testing again

masih menguji. .

masih setia

masih unggul. .



moga kekal selamanya

disana.. disini..

lama tak datang sini. sampai username and password pun dah lupa. login sampai seribu kali baru dapat. masing2 busy sangat dengan kerja, saya disini awak disana. kita masing2 sibuk dgn kerjaya, sehingga tak sempat nak jaga diri sendiri.

sayang..
saya nak ucapkan banyak2 terima kasih pada awak, sebab sudi bagi sokongan pada saya walaupun dari jauh. dan juga sebab sudi tolong saya bila saja saya memerlukan walau penat/ busy bagaimanapun awak disana..

sayang,
saya juga menghargai segala susah payah yang awak taburkan, umpamanya, bersedia utk online dgn saya setiap masa walaupun semasa di tempat kerja. tq syg.. awak saja yang saya ada dlm hidup ini. dan saya akan berusaha dgn cara apasaja utk bersama dgn awak keakhirnya, walau apa saja rintangan yang dtg. itu janji saya dgn diri ini, dan doa saya padaNYA.

hmm.. awak sedang log in ke blog ni.. saya kasi chance awak tulis pulak.. bunyi macam kita dekat, walau sebenarnya kita berada beribu2 batu diantara satu sama lain.

hanya awak dlm hati ini..

Thursday, February 01, 2007